News parusahaan

  • Pameran Hongkong 2018,10

    Pameran Hongkong 2018,10

    Dina Oktober 2018, urang milu dina fase kadua Mega Tembongkeun di Hong Kong. Produk utama Pameran ieu téh Toys enameled. Kami geus narima leuwih ti 20 konsumén dimaksudkeun. Urang ogé geus dimimitian transaksi urutan substantive jeung konsumén Taiwan kuat CO industri., LTD. Dina f nu ...
    Maca deui
  • 2018,2 Vietnam

    2018,2 Vietnam

    Sanggeus jadi kabupatén Spring of 2018, pausahaan ngumbara ka Yazhuang, Vietnam koléktif.
    Maca deui
  • 2019,2 Guilin

    2019,2 Guilin

    Sanggeus jadi kabupatén Spring of 2019, pausahaan ngumbara ka Guilin, Guangxi koléktif.
    Maca deui
  • ramatloka urang téh online.

    ramatloka urang téh online.

    pabrik kantor jeung showroom
    Maca deui