Kompania News

 • Hong Kong Ekspozita 2018,10

  Hong Kong Ekspozita 2018,10

  Në tetor 2018, kemi marrë pjesë në fazën e dytë të Mega Show në Hong Kong. Produktet kryesore të kësaj ekspozite janë lodra emajluara. Ne kemi marrë më shumë se 20 klientët e synuara. Ne kemi filluar edhe transaksione substanciale të rendit me klientët Tajvan e forte INDUSTRIAL CO., LTD. Në f ...
  Lexo më shumë
 • 2018,2 Vietnam

  2018,2 Vietnam

  Pas Festivalin e Pranverës të vitit 2018, kompania udhëtoi për Yazhuang, Vietnam kolektivisht.
  Lexo më shumë
 • 2019,2 Guilin

  2019,2 Guilin

  Pas Festivalin e Pranverës të 2019, kompania udhëtoi për në Guilin, Guangxi kolektivisht.
  Lexo më shumë
 • Faqja jonë e internetit është online.

  Faqja jonë e internetit është online.

  fabrika zyra dhe sallë ekspozite
  Lexo më shumë