Hong Kong Ekspozita 2018,10

7

Në tetor 2018, kemi marrë pjesë në fazën e dytë të Mega Show në Hong Kong. Produktet kryesore të kësaj ekspozite janë lodra emajluara. Ne kemi marrë më shumë se 20 klientët e synuara. Ne kemi filluar edhe transaksione substanciale të rendit me klientët Tajvan e forte INDUSTRIAL CO., LTD. Në të ardhmen, ne do të vazhdojmë për të marrë pjesë në ekspozita brenda dhe jashtë vendit.


Ora Post: Jul-18-2019