Rreth nesh

1 (1)

Themeluar në vitin 2010, kompania jonë e specializuar në lodër manar. E vendosur në Yiwu, që ne gëzojmë qasje të përshtatshme për rrjetet e mëdha të transportit. Të gjitha prodhimet tona janë prodhuar me pajisje të përparuara dhe procedurat strikte QC për të siguruar cilësi të lartë, dhe produktet tona shesin edhe në tregun vendas dhe të huaj, nëse jeni të interesuar në ndonjë nga produktet tona, ose të dëshironi të një vend në mënyrë që të përshtatur, ju lutem kontaktoni ne, ne do të bëjmë çmos për të përmbushur nevojat tuaja.