компанијата Вести

 • Хонг Конг Изложба 2.018,10

  Хонг Конг Изложба 2.018,10

  Во октомври 2018 година, учествувавме во втората фаза на мега Show во Хонг Конг. Главните производи на оваа изложба се емајлирани играчки. Добивме повеќе од 20 се наменети клиенти. Ние, исто така, почнаа материјалните трансакции со цел корисниците на Тајван Силен INDUSTRIAL CO., LTD. Во ѓ ...
  Прочитај повеќе
 • 2.018,2 Виетнам

  2.018,2 Виетнам

  По пролет фестивал на 2018 година, компанијата отпатува во Yazhuang, Виетнам колективно.
  Прочитај повеќе
 • 2.019,2 Guilin

  2.019,2 Guilin

  По пролет фестивал на 2019 година, компанијата отпатува во Guilin, Гуангкси колективно.
  Прочитај повеќе
 • Нашиот веб сајт е онлајн.

  Нашиот веб сајт е онлајн.

  канцеларија фабрика и изложбен салон
  Прочитај повеќе