Хонг Конг Изложба 2.018,10

7

Во октомври 2018 година, учествувавме во втората фаза на мега Show во Хонг Конг. Главните производи на оваа изложба се емајлирани играчки. Добивме повеќе од 20 се наменети клиенти. Ние, исто така, почнаа материјалните трансакции со цел корисниците на Тајван Силен INDUSTRIAL CO., LTD. Во иднина, ќе продолжи да учествува во изложби во земјата и во странство.


Време на мислењето: Jul-18-2019