за нас

1 (1)

Основана е во 2010 година, нашата компанија специјализирана за играчка милениче. Се наоѓа во Yiwu, имаме удобен пристап до главните транспортни мрежи. Сите наши производи се произведени со современа опрема и строги КК процедури за да се обезбеди висок квалитет, а нашите производи се продаваат добро во двата домашни и задокеански пазари, ако сте заинтересирани за некој од нашите производи, или сакаат да се место за кориснички налог, ве молиме контактирајте со нас, ние ќе се потрудиме да ги задоволат вашите потреби.