• 1 (3)
  • 1 (1)
  • 1 (2)

Основана е во 2010 година, нашата компанија специјализирана за играчка милениче. Се наоѓа во Yiwu, имаме удобен пристап до главните транспортни мрежи. Сите наши производи се произведени со современа опрема и строги КК процедури за да се обезбеди висок квалитет, нашите производи се продава добро во двата домашни и задокеански пазари, ако сте заинтересирани за некој од нашите производи, или сакаат да се место за кориснички налог, ве молиме контактирајте со нас , ние ќе се потрудиме да ги задоволат вашите потреби